Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

FTP by Mykonos», For Tourism Promotion

Σε μία νέα ηλεκτρονική υπηρεσία για την προβολή του νησιού προχώρησε ο Δήμος Μυκόνου.
Συγκεκριμένα δημιουργήθηκε η υπηρεσία «FTP by Mykonos» (For Tourism Promotion) στον διαδικτυακό τόπο www.mtcgroup.gr/ftp για την προβολή των επιχειρηματιών του νησιού στα ΜΜΕ της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Για το συγκεκριμένο θέμα εξέδωσε ανακοίνωση η MTC GROUP, οποία έχει αναλάβει την υλοποίηση και την παρουσίασή της, στην οποία αναφέρει:

«Νέα πρωτότυπη ηλεκτρονική ενέργεια προβολής από το Δήμο Μυκόνου θέτει τις βάσεις για τη συμμετοχή και του ιδιωτικού τομέα, χωρίς κόστος, στη συνολική προβολή του προορισμού.
Με τη νέα υπηρεσία “FTP by Mykonos” (For Tourism Promotion) στον διαδικτυακό τόπο www.mtcgroup.gr/ftp, και με τη διάθεση υλικού προς δημοσίευση, ο Δήμος Μυκόνου δημιουργεί γέφυρα επικοινωνίας των επιχειρηματιών του νησιού με ταξιδιωτικούς πράκτορες και ΜΜΕ της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Η υπηρεσία έχει τη μορφή ftp, ώστε να επιτρέπει το άμεσο «κατέβασμα» του φωτογραφικού υλικού και των αναλυτικών πληροφοριακών κειμένων για τη Μύκονο.

Παράλληλα, διατηρείται η ευελιξία για εμπλουτισμό του υλικού με φωτογραφίες και στοιχεία των τουριστικών επιχειρήσεων της Μυκόνου (διαμονή, εστιατόρια-μπαρ, εμπορικά καταστήματα κλπ.), χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Η υλοποίηση και επιμέλεια της ενέργειας έχει ανατεθεί στην εταιρία Συμβούλων του Δήμου MTC GROUP, η οποία θα αναλάβει επιπλέον τα πρώτα στάδια της ενημέρωσης των ΜΜΕ του εξωτερικού, σε επιλεγμένες αγορές ενδιαφέροντος του Δήμου, στηριζόμενη στην πολυετή εμπειρία και εξειδίκευσή της στη διεθνή Τουριστική προβολή. Η ενέργεια ήδη προβάλλεται αυτήν τη στιγμή κατά τη συμμετοχή του Δήμου Μυκόνου στη Διεθνή Έκθεση του Λονδίνου World Travel Market 2010».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου