Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Τελικά τρία λάθη είχαν τα ψηφοδέλτια;

Ο Μέγας έστειλε αναφορά (αρ. πρωτ. 9346 /03.11.2010) για την αντικατάσταση των δεμάτων με τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού “Μύκονος- Επόμενη Μέρα”.
Αποδέκτες:
1) Εισαγγελέας πρωτοδικών Σύρου
2) Εισαγγελέας Εφετών Σύρου
3) Εισαγγελέας Αρείου Πάγου
4) Έφορος δικαστικών αντιπροσώπων Πρωτοδικείου Σύρου
5) Πρόεδρος Πρωτοδικών Σύρου, με κοινοποίηση στους
1) Α.Τ. Μυκόνου
2) παράταξη Κ.Ε.Πο.Μ.
3) παράταξη “Μυκονιάτικη Άνοιξη”


H Κ.Ε.Πο.Μ. δημοσίευσε την είδηση στην ιστοσελίδα τους και μεταξύ άλλων "ομολογεί":

"Είχαμε εδώ και μέρες δει, όχι ένα αλλά τρία τυπικά λάθη στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του κυρίου Φιορεντίνου. Τα θεωρήσαμε άνευ ουσίας και απορήσαμε, γιατί θυμηθήκαμε ότι ήταν εκείνος που απαξίωσε την συζήτηση μαζί μας όταν ζητήσαμε δημιουργία διαπαραταξιακής επιτροπής. Ένας από τους λόγους ήταν ακριβώς αυτός: «η κατάθεση και από τους 4 συνδυασμούς κοινού τύπου ψηφοδελτίων». Κι ενώ λοιπόν είχαμε την προεκλογική περίοδο ανοικτή γραμμή τρεις συνδυασμοί για τυπικά θέματα Καλλικράτη και ψηφοδελτίων, με τον κ. Φιορεντίνο υπήρξε μόνο μία επικοινωνία, την βραδιά της κατάθεσης των συνδυασμών στο Πρωτοδικείο. Για τα υπόλοιπα ίσχυε πάντα η δήλωση του ίδιου του κ. Φιορεντίνου ότι μ’ αυτά δεν ασχολείται, αφού τα έχει αντ’ αυτού “αναλάβει μεγάλο γραφείο των Αθηνών”. Και ιδού τα αποτελέσματα."

Δηλαδή το ξέραμε αλλά επειδή τους θέλουμε στις εκλογές δεν τους είπαμε τίποτα εγκαίρως ώστε να το διορθώσουν..
Καλό!

Η είδηση ΕΔΩ: Άκαιρη αντικατάσταση ψηφοδελτίων του συνδυασμού “Μύκονος-Επόμενη Μέρα”

2 σχόλια:

  1. Οι "σκορδαλιοί" γράφουν οτι το υπ εσωτ. έστειλε μήνυμα στον Μέγα και του έλεγε να "κάτσει στ'αυγά" του και να μην κάνει φασαρία για την "αλλαγή" των ψηφοδελτίων.. Ε δεν έγινε και τίποτις λένε.. Κάντε το κορόϊδο για λίγες μέρες!

    Όσοι πολίτες θένε να αλλάξουν μερικά (ή πολλά) ψηφοδέλτια με τα δικά τους, να πάνε στη δημαρχία έως αύριο το μεσημέρι... Οχι αργότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H "εισβολή" χωρίς την παρουσία και την άδεια του δήμαρχου που ήταν υπεύθυνος για την φύλαξη των ψηφοδελτίων, ήταν μια παράνομη πράξη και αν το ΥΠΕΣ, έχει στείλει παρόμοια επιστολή - δεν τρέχει τίποτα - το κάνει για να μην οξύνουν τα πνεύματα δυο μέρες πριν τις εκλογές. Το να λέμε, άστο, δεν βαριέσαι, δεν είναι σημαντικό, το ένα και μετά άλλο παμε σε έκνομες καταστάσεις με το μαλακό!!

    Όμως στην Κέρκυρα, δεν δέχτηκαν την υποψηφιότητα του συνδυασμού που στηρίζει το πασοκ, λόγω εκπρόθεσμης κατάθεσης των δικαιολογητικών κατά 5 λεπτά... μόνο!

    Το κυριότερο όμως ζήτημα είναι η "μαγκιά" που δείχνουν οι "άγγελοι της κάθαρσης"..
    Δεν θεώρησαν σωστό να ειδοποιήσουν τον δήμαρχο πριν .. μπουκάρουν..
    μάλιστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή