Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Υπάρχουν και .... προδότες;

Δήλωση Χαράλαμπου Κόκκινου για το εκλογικό αποτέλεσμα:
8/11/2010

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους πολίτες του Νοτίου Αιγαίου που στήριξαν το συνδυασμό μας, τις θέσεις μας και το πρόγραμμα μας.
Γνωρίζαμε εκ των προτέρων, τόσο εγώ όσο και οι εκλεκτοί συνεργάτες μου, ότι δίναμε μια σκληρή και άνιση μάχη.
Όμως ήμασταν και είμαστε αποφασισμένοι να συγκρουστούμε με την παρακμή και τους εκφραστές της, τα «δεκανίκια» της και τους «αβανταδόρους» της.
Ήμασταν και είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε για την πρόοδο και την ευημερία των νησιωτών μας.
Ήμασταν και είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα όσα εμπόδια και αν υψωθούν μπροστά μας.
Αυτή είναι η εντολή που πήραμε από το ένα τρίτο σχεδόν των πολιτών της περιοχής μας, αυτό δείχνει η υπεροχή μας σε αρκετά νησιά της περιφέρειας.
Θα ήθελα να συγχαρώ τον πρώτο αιρετό Περιφερειάρχη του Νοτίου Αιγαίου τον κο Μαχαιριδη και όλους τους αυτοδιοικητικους παράγοντες που συμμετείχαν σε αυτές τις εκλογές, τόσο στην περιφέρεια, όσο και στους δήμους.
Διαβεβαιώνω τους πολίτες ότι τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου , και μέσα και έξω από το περιφερειακό συμβούλιο, θα συνεχίσουμε με μαχητικότητα και αποφασιστικότητα να προωθούμε τα δίκαια αιτήματα του λαού μας. Θα επικροτούμε τα θετικά και θα αντιστεκόμαστε σθεναρά σε κάθε αρνητικό, θα είμαστε παρόντες με θέσεις και προτάσεις.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, αυτούς που στάθηκαν κοντά μου και στο ψηφοδέλτιο και σε όλη αυτή τη διαδρομή, θυμίζοντας αυτό που έλεγα συχνά στις ομιλίες μου, ότι στην ιστορία και στην πολιτική ζωή του τόπου καταγράφονται τόσο οι «μαχητές» που δίνουν το «παρόν», όσο και οι «προδότες» που απουσιάζουν από τη «μάχη».
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ»


Συγνώμη κ.Κόκκινε, αλλά αυτή η παραπάνω ανακοίνωσή σας, δεν αρμόζει σε υποψήφιο για την νευραλγική θέση της περιφέρειάς μας, έστω και αν αισθάνεται έτσι.. Το να ρίχνετε τις ευθύνες για την ήττα του συνδυασμού σας, σε "δεκανίκια" και "αβανταδόρους" της εξουσίας, αλλά και σε "προδότες" της παράταξής σας προφανώς, δεν αποτελεί καμία "δικαιολογία" για την στάση των εκλογέων. Σοφότερο θα ήταν να δείτε από πιο κοντά τα λάθη σας κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Η μόνιμη και μονότονη αρνητική διαφήμιση του αντιπάλου σας κ. Μαχαιρίδη, προφανώς σας στέρησε την ευχέρεια να μας δείξετε τα δικά σας "ατού", τα σχέδιά σας για την περιφέρεια και την νέα πραγματικότητα της αυτοδιοίκησης. Το να επαναλαμβάνετε: "είπε εκείνο ο Μαχαιρίδης εναντίον των Κυκλαδιτών πριν χρόνια" και άλλα παρόμοια, ως φάνηκε δεν σας βοήθησε να πάρετε την ψήφο τους.

Επίσης η συνεχής αμφισβήτηση του θεσμού του εκλεγμένου Περιφερειάρχη που καθιερώνει ο "Καλλικράτης", μέσω της συνολικής απαξίωσης ολόκληρου του νέου νόμου, έθεσε τις βάσεις για την στροφή των πολιτών σε πρόσωπα που είναι σταθερά αποφασισμένα να προσφέρουν στον θεσμό και οχι να τον υπονομεύουν.

Είναι κατανοητό οτι αυτή σας η στάση, προέρχεται από την θέση της Νέας Δημοκρατίας που είναι εναντίον της νέας μεγάλης μεταρύθμισης. Όμως έπρεπε να είχατε ακολουθήσει το παράδειγμα άλλων υποψηφίων που στήριξε το κόμμα σας σε άλλες Περιφέρειες, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι την ειδική κατάσταση των εκλογών, επέμεναν στην στήριξη του θεσμού που έθεταν υποψηφιότητα να υπηρετήσουν και πέτυχαν είτε να προπορεύονται σήμερα, είτε να έχουν καταφέρει να είναι παρόντες στην δεύτερη Κυριακή.

Τελευταία αλλά οχι αμελητέα ήταν η αδιαφορία σας για την επιρροή που θα είχε στο εκλογικό σώμα η πρόσφατη 10μηνη καταδίκη σας για πλημμέλημα. Κατά την φτωχή μου γνώμη δεν έπρεπε να είσαστε καν υποψήφιος, αλλά ούτε και το κόμμα σας έπρεπε να στηρίξει την υποψηφιότητά σας. Ήταν τόσο φανερή η επερχόμενη ήττα, που είναι να απορρεί κανείς για την εκλογή σας.

Δεν φταίει ο λαός κύριε Κόκκινε!

Ευτυχώς για σας είχατε στην Μύκονο ένα πολύ δυναμικό υποστηρικτή του συνδυασμού σας, τον Κώστα Κουκά που κατάφερε να πάρει στην Μύκονο για σας, ένα μεγαλοπρεπές 53,72% το μεγαλύτερο ποσοστό στις Κυκλάδες του συνδυασμού σας και φυσικά να εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος!

Τα αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών της Μυκόνου για τον συνδυασμό σας..

ΚΟΝΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ 197
ΚΟΝΤΟΥ - ΜΠΟΥΡΓΙΑ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 396
ΚΟΥΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 1708

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου