Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Ο Μέγας ευχαριστεί τους Μυκονιάτες

Μύκονος, 16 - 11 - 2010
Προς :
- Τους δημότες & κατοίκους
της νήσου Μυκόνου
- Τα μέλη του δημοτικού μας Συνδυασμού : "ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΥΚΟΝΟΣ"
- Τους συνεργάτες μας κατά την προεκλογική εκστρατεία για τις δημοτικές εκλογές του 2010 και
- Τους υπαλλήλους του Δήμου Μυκόνου

Αγαπητοί μου Συμπολίτες,
Συνεργάτες και Φίλοι,

Μετά την επιτυχία του Συνδυασμού μας στις Δημοτικές εκλογές, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά, μέσα από την καρδιά μου, κατ' αρχήν όλους τους δημότες και κατοίκους του Δήμου Μυκόνου, που εμπιστεύθηκαν τόσο εμένα, όσο και τον Συνδυασμό μας "ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΥΚΟΝΟΣ", για τη διοίκηση του Δήμου μας, κατά τη νέα δημοτική περίοδο.
Επίσης, θερμά ευχαριστώ όλα τα μέλη του Συνδυασμού μας, τα παλιά και τα νέα, καθώς και όλους τους συνεργάτες μας, που με την παρουσία, την ενεργή στήριξη και τη συνεργασία τους βοήθησαν στην ανάδειξή του Συνδυασμού μας στην ηγεσία του Δήμου Μυκόνου.
Θερμά θα ευχαριστήσω, τέλος, και όλους τους υπαλλήλους του Δήμου που άντεξαν τις δυσκολίες και το βάρος της προεκλογικής περιόδου και της διεξαγωγής των δημοτικών εκλογών συνεχίζοντας να στηρίζουν την ομαλή λειτουργία του Δήμου μας.

Απερίφραστα σας δηλώνω, ότι έχουμε συναίσθηση της ευθύνης που αναλαμβάνουμε και δεσμευόμαστε ότι θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλοι. Για εμάς, οι καθημερινές ανάγκες του πολίτη ήταν και είναι προτεραιότητα, γι'αυτό και η πόρτα του Δημαρχείου θα παραμένει ανοικτή σε όλους.

Μπροστά μας υπάρχουν πάντοτε τα προβλήματα, αλλά και οι προκλήσεις του μέλλοντος. Θα αγωνιστούμε και θα δουλέψουμε σκληρά και, με τη συμμετοχή όλων των πολιτών και όλων των δυνάμεων του νησιού, θα καταφέρουμε να οικοδομήσουμε έναν ικανό Δήμο, ο οποίος θα ανταποκρίνεται στις σημερινές ανάγκες των πολιτών και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο για τον Τόπο μας.

Με εκτίμηση,
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ι. ΚΟΥΣΑΘΑΝΑΣ-ΜΕΓΑΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου