Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο του Μαχαιρίδη

"Κατατέθηκε σήμερα στο Πρωτοδικείο της Σύρου από τους δύο υποψήφιους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, κ. Φώτη Χατζηδιάκο και Γιώργο Πουσσαίο, ο συνδυασμός της παράταξης «Νότιο Αιγαίο – Αρχιπέλαγος Δημιουργίας».

Ογδόντα (80) προσωπικότητες, σαράντα οχτώ από τα Δωδεκάνησα και τριάντα δύο από τις Κυκλάδες, συνθέτουν το «συνδυασμό νίκης, ελπίδας και προοπτικής για το Νότιο Αιγαίο», όπως τονίστηκε από τους κ. Πουσσαίο και Χατζηδιάκο."


Σε συνέντευξη που έδωσε ο κ.Χατζηδιάκος στο "syrostoday", δήλωσε:

"Δεν τίθεται θέμα από την παράταξη για αλλαγή της έδρας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ανέφερε τα κριτήρια με τα οποία η Σύρος επιλέχθηκε να είναι η έδρα της Περιφέρειας στο παρελθόν, κι ότι κύριο θέμα της παράταξης είναι η ταυτόχρονη ανάπτυξη των δύο νομών που έχουν την ίδια προοπτική, με σωστή αντιστοίχιση των υπηρεσιών μεταξύ Κυκλάδων και Δωδεκανήσου. «Ο στόχος είναι κοινός και η σωστή αντιστοίχιση των υπηρεσιών στοχεύει στην εξυπηρέτηση της διοίκησης και της αναπτυξιακής προοπτικής της Περιφέρειας»."

Η είδηση ΕΔΩ: www.syrostoday.gr

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι για την Μύκονο είναι:
1.-Ιωάννα Σαμιωτάκη
2.-Παναγιώτης Μιχαλαρίας
3.-Βασίλης Μαργάρας


Ο Βασίλης Μαργάρας δήλωσε:

"Κατεβαίνω Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιάννη Μαχαιρίδη ‘Νότιο Αιγαίο - Αρχιπέλαγος Δημιουργίας’. Στο ίδιο ψηφοδέλτιο συμμετέχει η Ιωάννα Σαμιωτάκη και ο Παναγιώτης Μιχαλαρίας.

Με το Πρόγραμμα Καλλικράτης η Περιφέρεια αναλαμβάνει νέες αρμοδιότητες και θα έχει ενεργό ρόλο στο σχεδιασμό και υλοποίηση πολιτικών που μας αφορούν όλους. Οι Μυκονιάτες πρέπει να διεκδικήσουμε καλύτερες υποδομές, ένα εναλλακτικό τουριστικό μοντέλο και μια ισορροπημένη και πράσινη ανάπτυξη."

1 σχόλιο:

  1. Καλή επτυχία στους Μυκονιάτες του Μαχαιρίδη και ιδιαίτερα στον Βασίλη Μαργάρα. Οι νέοι με τις ιδέες του Βασίλη είναι απαραίτητοι για την καθιέρωση του νέου μοντέλου της αυτοδιοικητικής μεταρύθμισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή