Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Ο Μπάϊλας για αντιπεριφερειάρχης!

Τελικά τα κατάφερε! Παρ'όλες τις "αντιρρήσεις" του νυν υφυπουργού Π.Ρήγα για λόγους πολιτικής ευθιξίας - ανάμιξη του ονόματός του στην παραγγελία έρευνας της εισαγγελίας Σύρου για το σκάνδαλο της πολεοδομίας - χθες ο κ. Μαχαιρίδης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του κ. Δ.Μπάϊλα, νυν Νομάρχη Κυκλάδων, για την θέση του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων.

"Τον κ. Δημήτρη Μπάιλα ως υποψήφιο χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων ανακοίνωσε σήμερα από τη Σύρο ο επικεφαλής της παράταξης «Νότιο Αιγαίο – Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» Γιάννης Μαχαιρίδης.

«Είναι χαρά και τιμή μου να συστρατεύεται μαζί μας ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός, που υπηρέτησε και αυτός το θεσμό της Νομαρχιακής
Αυτοδιοίκησης σε ένα δύσκολο νομό, διεκδικώντας και πετυχαίνοντας πολλά για τους συμπατριώτες του»
δήλωσε ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης, πλέκοντας το εγκώμιο του συναδέλφου και συνεργάτη του.

«Δεν είναι τυχαία η διαχρονική αγάπη και εμπιστοσύνη των Κυκλαδιτών στο πρόσωπο του νομάρχη τους» τονίζει ο κ. Μαχαιρίδης, προσθέτοντας: «Με τον Δημήτρη Μπάιλα μας συνδέει η κοινή μας πεποίθηση ότι η Διοικητική Μεταρρύθμιση, ειδικά στα νησιά μας, μπορεί να αναζωογονήσει τις μικρές μας κοινωνίες. Μας συνδέουν επίσης κοινές αγωνίες και στόχοι για να καταστεί το Νότιο Αιγαίο χώρος δημιουργίας, με ενιαία πλέον την έκφραση Δωδεκανήσιων και Κυκλαδιτών, που μοιράζονται τα ίδια όνειρα και την ίδια απαίτηση να κατακτήσουν τα νησιά μας τη θέση και το ρόλο που τους αρμόζει».

ΑΥΡΙΟ (Τρίτη) θα ανακοινωθεί από τον κ. Γιάννη Μαχαιρίδη το όνομα του υποψηφίου χωρικού αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου. Πρώτη μέρα της περιοδείας του στα νησιά των Κυκλάδων, ο υποψήφιος περιφερειάρχης είχε συνάντηση και συνεργασία με τον κ.Μπάιλα, με τον οποίο επισκέφθηκαν, μεταξύ άλλων, το Νεώριο της Ερμούπολης, όπου επισκέφθηκε όλα τα τμήματα των ναυπηγείων και συνομίλησε με τη Διοίκηση και τους εργαζομένους.

Επίσης, ο κ. Μαχαιρίδης επισκέφθηκε τον Δήμο Ερμούπολης και αντάλλαξε απόψεις με τον δήμαρχο Γιάννη Δεκαβάλλα, ενώ το μεσημέρι περιόδευσε στον Δήμο Ποσειδωνίας, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο και υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο της παράταξης «Νότιο Αιγαίο – Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» Τζώρτζη Μακριωνίτη."


ΠΗΓΗ: Ο Δημήτρης Μπάιλας υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου