Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Ενωμένη Μύκονος;


Εως τώρα, ο Μέγας δεν είχε "βαφτίσει" τον συνδυασμό που θα παρουσιάσει για τις εκλογές. Ο "συνδυασμός του Μέγα" έλεγαν! Αυτό μάλλον πήρε τέλος και απ'ότι μαθαίνω - καφενοκουβέντες δηλαδή - αποφάσισαν οτι θα πρέπει επιτέλους να του δώσουν όνομα.

"ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΥΚΟΝΟΣ", λένε οτι θα λέγεται. Καλό και σύντομο ακούγεται, αλλά και ελπιδοφόρο ως προς την ουσία και το βαθύτερο μήνυμα που θέλει να στείλει. Γιατί έως τα σήμερα οι άνθρωποι του συνδυασμού του, έχουν κατηγορηθεί, λοιδωρηθεί, σκυλοβριστεί και όποια άλλη προσβολή θέλεις να ονομάσεις την έχουν δεχτεί, αλλά ποτέ δεν έχουν απαντήσει δημόσια με τον ίδιο τρόπο. Οι απαντήσεις προέρχονταν κυρίως από τον Μέγα, είχαν σταλεί προς την εφημερίδα της Σύρας και ήταν πάντα σε κόσμιο ύφος. Να υποθέσω λοιπόν οτι το "Ενωμένη Μύκονος" είναι μια στάση και μια προτροπή για τους συμπολίτες μας να παραμείνουν ΕΝΩΜΕΝΟΙ, να μην επιτρέψουμε στον εαυτό μας να παρασυρθεί από το κλίμα της σκανδαλολογίας και του διχασμού που προωθείται από ορισμένους ανεγκέφαλους.

Θα μπορούσα να πω επίσης οτι η παράταξη του Μέγα, η "Ενωμένη Μύκονος", δεν έχει δώσει έως σήμερα την εντύπωση οτι έχει σε μεγάλη εκτίμηση την ιντερνετική παρουσία. Δεν έχουν ιστοσελίδα, δεν γράφουν άρθρα επώνυμα σε άλλες ιστοσελίδες ή blogs και γενικά υπάρχει μια σχετική "απαξίωση" της χρησιμότητας του ηλεκτρονικού μέσου ενημέρωσης. Δεν ξέρω αν αυτό είναι συνειδητοποιημένη στάση και απόφαση.

Εγώ θα τους πρότεινα να το ξαναδούν αυτό και να ακολουθήσουν και αυτοί τον νέο τρόπο ενημέρωσης του πολίτη, παράλληλα με τον παραδοσιακό τρόπο στόμα - με - στόμα.

ΥΓ: Ε!!! Μην πάει στο "κακό" ο νούς σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου