Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Ενημερωτική συνάντηση με την "Φιλοζωϊκή Μυκόνου"

Είναι γνωστό το σπουδαίο έργο της "Φιλοζωϊκής Μυκόνου" για τα αδέσποτα του νησιού μας. Αμέτρητες ώρες ξοδεύουν οι κυρίες του σωματείου για την περίθαλψη, το τάϊσμα, την στείρωση, την εύρεση φιλόξενων σπιτιών για τα αδέσποτα ζώα.

Τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί σημαντικά η οικονομική βοήθεια που παρέχει στο σωματείο ο Δήμος Μυκόνου. Μάλιστα για το τρέχον έτος "τρέχει" ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει αμοιβές για τις κτηνιατρικές φροντίδες αξίας 30.000 ευρώ και παράλληλα με ξεχωριστά κονδύλια επιχορηγείται η αγορά τροφών για τα ζώα τον χειμώνα.

Πάγιο και δίκαιο αίτημα της "Φιλοζωϊκής Μυκόνου" είναι να μεριμνήσει ο Δήμος για την δημιουργία ενός οργανωμένου "καταφύγιου αδέσποτων" σε κάποιον χώρο. Η απόκτηση παρόμοιων εγκαταστάσεων θα βοηθήσει σημαντικά την περισυλλογή των αδέσποτων, ώστε η Μύκονος να γίνει μια φιλόξενη χώρα για τα αδέσποτα.

Τα παραπάνω δίκαια αιτήματα είχαν να κουβεντιάσουν με τον δήμαρχο Α.Κουσαθανά - Μέγα οι δύο κυρίες από το Δ.Σ. της Φιλοζωϊκής Μυκόνου. Με την ευκαιρία δε ζήτησαν και πήραν την άδεια από τον Δήμο για μια εκδήλωση την ημέρα των εκλογών.

Συγκεκριμένα για το σκοπό της οικονομικής ενίσχυσης του έργου τους, θα προσφέρουν σπιτικά γλυκά, φτιαγμένα από τα χέρια των μελών τους, έτσι για να ... γλυκάνουν τους ψηφοφόρους και τους υποψήφιους, προπαντός τους χαμένους!

Η ιστοσελίδα τους: "Φιλοζωϊκή Μυκόνου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου