Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Η Μύκονος και πάλι.. "βασίλισσα των νησιών"

Η ρήση του γέρου Καραμανλή "έξω πάμε καλά", όλο και περισσότερο αποδεικνύεται οτι πάει γάντι με το νησί μας. Εδώ έχουμε γίνει μαλιά - κουβάρια τους τελευταίους μήνες, με καθημερινή σχεδόν αναφορά σε "κλέφτες & αστυνόμους", την ίδια ώρα που η Μύκονος ψηφίστηκε ως το καλύτερο νησί της Ευρώπης!

Μάλιστα! Περισσότεροι από 25,916 αναγνώστες του περιοδικού ψήφισαν για τα βραβεία ανάμεσα σε 10.000 προορισμούς περίπου..

Η είδηση από το σάϊτ του περιοδικού: Readers' Choice Awards 2010


Δεν μπορεί! Τι να συμβαίνει άραγε; Κάποιοι εδώ στο νησί κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους ή οι αναγνώστες του διάσημου ταξιδιωτικού περιοδικού.... τα έχουν χαμένα! Γιατί αν πιστέψουμε το τι ακούγεται εδώ στο νησί για την "ανικανότητα" των σημερινών δημοτικών αρχών, ε τότε θα μπερδευτούμε τελείως!

Γράφει η "ΗΜΕΡΗΣΙΑ":
"Ως καλύτερο ευρωπαϊκό νησί επέλεξαν για μια ακόμη χρονιά τη Μύκονο οι αναγνώστες της αμερικάνικης έκδοσης του περιοδικού Condé Nast Traveler, απονέμοντας στο νησί το Condé Nast Traveler Readers’ Choice Award.

Η Μύκονος ξεπέρασε και πάλι τα πλέον ανταγωνιστικά νησιά της Μεσογείου και της Νότιας Ευρώπης στην κατηγορία «Καλύτερο Ευρωπαϊκό Νησί» («Best European Island»), μεταξύ των οποίων την Ίμπιζα, το Κάπρι, τη Μαδέρα και τη Μαγιόρκα, συμπληρώνοντας τη μεγαλύτερη συνολικά βαθμολογία (78.0).

«Αισθανόμαστε ικανοποίηση αλλά και δικαίωση που το νησί μας κέρδισε και πάλι τις προτιμήσεις των Αμερικανών τουριστών. Αυτό σημαίνει ότι η κοινή προσπάθεια του δήμου, των επαγγελματιών και όλων των κατοίκων βρίσκεται προς τη σωστή κατεύθυνση και έχει την αναγνώριση των χιλιάδων αναγνωστών του εγκυρότερου ταξιδιωτικού περιοδικού του κόσμου», δήλωσε για τη βράβευση αυτή ο δήμαρχος Μυκόνου, κ. Αθανάσιος Κουσαθανάς - Μέγας."


Η είδηση ΕΔΩ: Το καλύτερο ευρωπαϊκό νησί, ψηφίστηκε η Μύκονος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου