Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Αποφάσισαν με τον Φιορεντίνο..

Με το συνδυασμό «Μύκονος, Επόμενη Μέρα» με επικεφαλής τον Ανδρέα Φιορεντίνο, θα θέσουν υποψηφιότητα οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Μυκόνου Νικόλας Σαλάχας και Μαριγούλα Αποστόλου.

 Η κ.Μαριγούλα Αποστόλου με γραπτή δήλωσή της αναφέρει:

«Συντάσσομαι στον αγώνα της ανανέωσης, της ανατροπής και επαναθεμελίωσης της δημοτικής αρχής. Μετά από συζητήσεις με όλες τις υγιείς αυτοδιοικητικές δυνάμεις και κινήσεις του νησιού αποφάσισα να συμπορευτώ με τη δημοτική παράταξη του κ. Φιορεντίνου «Μύκονος Επόμενη Μέρα»,  συμφωνώντας απόλυτα με το πλαίσιο 10 Αρχών για την σύγκλιση των αυτοδιοικητικών δυνάμεων του νησιού που έχει θέσει. Συντάσσομαι με όλες μου τις δυνάμεις στον αγώνα της ανανέωσης, της ανατροπής και επαναθεμελίωσης της δημοτικής αρχής. Το ήθος, η τιμιότητα ο σεβασμός στον πολίτη είναι προαπαιτούμενα γι’ αυτό το εγχείρημα.

Η “Λερναία Υδρα” του παρελθόντος θέλει ριζική αποξήρανση για να τελειώνουμε.  Να προχωρήσουμε μπροστά. Μια νέα, πιο υγιής, πιο συλλογική, πιο δημοκρατική εποχή διαφαίνεται. Κι αυτή τη νέα εποχή  καλούμαστε να υπηρετήσουμε. Η στήριξή μου και η συστράτευσή μου με τον Ανδρέα Φιορεντίνο και η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του, έχει στόχο να υπηρετήσει τον τόπο μας και να δικαιώσει τις προσδοκίες των συμπολιτών μας»,

Ο δε έτερος του "δίδυμου" που έγινε το μήλος της έριδος τελευταία, Νικόλας Σαλάχας λέει:

"Έχουμε χρέος να ανταποκριθούμε στην αλλαγή αυτή που απαιτεί ισχυρή συστράτευση. Υπάρχουν υγιή κύτταρα στην κοινωνία μας, τα οποία από όποια αφετηρία κι αν ξεκινούν, μπορούν να συνεργαστούν, να δώσουν λύσεις και  να δημιουργήσουν υποδομές αντάξιες ενός οργανωμένου δήμου, με περήφανους πολίτες. Χωρίς πολιτικό εγωισμό, χωρίς προκαταλήψεις και κάθε είδους εξαρτήσεις αποφάσισα να συμπορευτώ και να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Μύκονος Επόμενη Μέρα” του Ανδρέα Φιορεντίνου συμφωνώντας με την πρότασή του για σύγκλιση, με κοινό στόχο την ανανέωση.

Είναι καιρός να τολμήσουμε. Είναι καιρός με αυτογνωσία και αυτοπεποίθηση, με αποφασιστικότητα, με εντιμότητα και διάθεση προσφοράς να επιδιώξουμε ένα νέο ξεκίνημα. Είναι καιρός όλοι μαζί, σεβόμενοι τις ανάγκες κάθε κοινωνικής ομάδας ξεχωριστά, να χτίσουμε μια πιο δυνατή, αντάξια του ονόματός της, Μύκονο».


Καλή επιτυχία και στους δυό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου