Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Ο "Οικολογικός άνεμος" στη Μύκονο

Οι Οικολόγοι Πράσινοι δηλώνουν την παρουσία τους στις εκλογές για την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με τον συνδιασμό "Οικολογικός Άνεμος". Υποψήφιος περιφερειάρχης είναι ο κ. Νίκος Χρυσόγελος.

Η περιοδεία τους στα νησιά των Κυκλάδων, έκανε στάση στη Μύκονο χθες στον αμπελώνα του Ν.Ασημομύτη στη Μαού, ο οποίος διοργάνωσε μια μικρή γιορτή τρύγου. Παρόντες ήσαν δεκάδες ενεργοί πολίτες, μεταξύ των οποίων ο καθηγητής Γ. Βέλτσος, η υποψήφια για το Δήμο Μυκόνου Δέσποινα Νάζου(ΚΕΠΟΜ), ο νομαρχιακός σύμβουλος της “ΣΥΝ-ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ” Ηλίας Αθυμαρίτης κ.α.

Η είδηση αλιεύτηκε από την ιστοσελίδα του "ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΝΕΜΟΥ" :
Επίσκεψη στη Μύκονο: Παραδείγματα ενός διαφορετικού μοντέλου ανάπτυξης στο Ν. Αιγαίο

4 σχόλια:

  1. Αυτό που κατάλαβα εγώ από την φωτο, είναι οτι οι Οικολόγοι Πράσινοι θα στηρίξουν την υποψηφιότητα Νάζου..
    Ετσι είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η στήριξη που αναφέρεσθε μάλλον θα είναι μια κεντρική απόφαση των δύο μομμάτων για τις Κυκλάδες τουλάχιστον. Σε περιφερειαό επίπεδο ο Σύριζα θα στηρίξει τους Ο.Πράσινους και σε τοπικό όπου θα έρθουν σε συμφωνία όπως στην περίπτωση της Μυκόνου, θα γίνει το αντίθετο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε, τι βλέπω εδώ; Έγινα "θέμα" και το πήρα χαμπάρι με 5 μήνες καθυστέρηση.
    Προσωπικά βλέπω τέσσερεις πολίτες που έχουν ταχθεί ή ανήκουν σε 3 διαφορετικά κόμματα και τον υποφαινόμενο ανένταχτο (μην πω κι αναποφάσιστο μέχρι τέλους) όρθιο στη μέση.

    @Ζέπος,
    καπετάνιο, εκτός από τις φωτογραφίες μήπως διαβάζεις και το φλυτζάνι;
    Σου 'χω νέα: οι Οικολόγοι Πράσινοι δεν είχαν άλλη επιλογή. Σ' αυτό πρέπει τουλάχιστον να συμφωνήσουμε.

    @Savrada,
    Τα δικά μου μαθηματικά βγάζουν Πάπα!

    Υ.Γ. Ωραία φωτογραφία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τότε που ανέβηκε το ποστ, δεν τα είχαν "σπάσει" ακόμη οι Ο.Π με τους συριζαίους για την περιφέρεια. Υπήρχε η σχετική ανακοίνωση για εκλογική συνεργασία με κοινό ψηφοδέλτιο. Αλλο αν στην συντομη κοινή πορεία τους εμφανίστηκαν οι γνωστές αρχηγικές και οχι μόνο φιλοδοξίες και χώρισαν. Έτσι βγήκα και γω "ψεύτης" και με ελλιπή γνώση στα μαθηματικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή