Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ και Οικολόγων Πράσινων

Η εφημερίδα "ΚΟΝΗ ΓΝΩΜΗ" δημοσιεύει σήμερα την είδηση για την απόφαση των δύο συνδιασμών να κατέβουν στις εκλογές για την περιφέρεια του Νότιου Αιγαίου με κοινό ψηφοδέλτιο με επικεφαλή τον κ.Ν.Χρυσόγελο.

"Έδωσαν τα χέρια Νίκος Χρυσόγελος και Νίκος Συρμαλένιος προκειμένου να προχωρήσουν σε συνεργασία στις περιφερειακές εκλογές του Νοτίου Αιγαίου. Έτσι, οι περιφερειακές κινήσεις «Οικολογικός Άνεμος» και «Πολίτες Κόντρα στον Καιρό» θα κατέλθουν στις εκλογές με κοινό ψηφοδέλτιο, κάτι το οποίο αποφασίστηκε μετά από αρκετές ημέρες διεργασιών και συζητήσεων. Οι δύο πλευρές κατέληξαν στην άποψη ότι ταυτίζονται σε πολλά ζητήματα που αφορούν τις θέσεις και τις πολιτικές που πρέπει να ακολουθηθούν σε επίπεδο Περιφέρειας, ενώ εκτιμούν ότι η συνεργασία τους θα τους εξασφαλίσει καλύτερο εκλογικό αποτέλεσμα και πιθανώς, μεγαλύτερη εκπροσώπηση στο περιφερειακό συμβούλιο του Νοτίου Αιγαίου. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε κοινή συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουν οι κ.κ. Χρυσόγελος και Συρμαλένιος, την Παρασκευή 10/9 στις 11:30 το πρωί στο Επιμελητήριο Κυκλάδων. Εκεί θα επισημοποιηθεί η συνεργασία τους και θα ανακοινωθεί ο επικεφαλής, ο οποίος θα είναι ο Νίκος Χρυσόγελος."

Η είδηση από την "Κοινή Γνώμη".

Συμπληρώνοντας τα παραπάνω, ανακοινώθηκε και επίσημα από τον "Οικολογικό Άνεμο", η συνεργασία με κοινό ψηφοδέλτιο, όπου ο κ.Ν.Συρμαλένιος του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου