Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Η Κ.Ε.ΠΟ.Μ αποκαλύπτει..

Πρόταση για κοινή κάθοδο στις αυτοδιοικητικές εκλογές των "αντιπολιτευόμενων" πολιτικών και μη δυνάμεων για τον δήμο Μυκόνου, έγινε από την Κ.Ε.ΠΟ.Μ τον περασμένο μήνα. Όλες αυτές τις εβδομάδες ήταν σχεδόν γνωστά αυτά αλλά έως σήμερα κανείς δεν είχε την ευαισθησία να το δημοσιοποιήσει επίσημα. Γιατί τέτοια μυστικότητα άραγε;

Από την άποψη αυτή, η πρωτοβουλία της ΚΕΠΟΜ να το δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα της, είναι αφ'ενός αξιαίπενη, αφ'ετέρου θέτει τέρμα στα ανόητα σχόλια και στην παραπληροφόρηση των "κύκλων"..

"Με απόφαση της Κ.Ε.ΠΟ.Μ., ο Δημήτρης Ρουσουνέλος και ο Γιώργος Ξυδάκης κάλεσαν σε δημόσιο χώρο δύο εκπροσώπους από κάθε ομάδα και συνδυασμό, για να τους αναπτύξουν την πρότασή μας. Υπολογίζαμε να έχουμε το περιθώριο να το συζητήσουν οι εκπρόσωποι με τους συνεργάτες τους και να επανερχόμασταν για τα διαδικαστικά. Δεν εμβαθύναμε και δεν προχωρήσαμε σε λεπτομέρειες. Η συζήτηση αφορούσε στην διερεύνηση επιθυμίας για συμπόρευση. Οι συναντήσεις όλες έγιναν στο εστιατόριο El Greco, απογευματινές ώρες, σε καλό κλίμα, και συνοδεύτηκαν από γεύμα"

Και παρακάτω αναφέρουν λεπτομερώς τις προς διερεύνηση αρχικές προτάσεις και καταλήγουν στο αρνητικό αποτέλεσμα της πρώτης αυτής συνάντησης.

Το ποστ ανέβηκε στην σελίδα τους με τον εύστοχο τίτλο "Το χρονικό ενός ιστορικού ναυαγίου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου