Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

"Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ"

Συνεχίζω την δημοσίευση τμημάτων από το ενδιαφέρον ένθετο που μοίρασε ο Μέγας. Θα υπάρξει και συνέχεια αργότερα με τα κυριότερα κατά την γνώμη μου αποσπάσματα. Εκτός βέβαια από τις φωτοτυπίες των εγγράφων τα οποία ο Δήμαρχος ονομάζει ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, μια και όπως πιστεύει αποδεικνύουν οτι, από την μεριά του έγιναν όλες οι ενέργειες ΕΓΚΑΙΡΩΣ και δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση αδράνειας ή ολιγωρίας, μάλιστα με σκοπό την συγκάλυψη. Αυτή τη φορά δεν θα σχολιάσω, αφήνοντας για το τέλος μερικά δικά μου συμπεράσματα.


ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛYΨΕΩΝ

Σε ανύποπτο χρόνο, μήνες πριν, οταν οι δημόσιοι κατήγοροί μου από εφημερίδες, ραδιόφωνα και ανώνυμα blogs κινδυνολογούσαν εναντίον μου, δημόσια υποσχέθηκα στους Μυκονιάτες οτι οταν ολοκληρωθούν οι έρευνες και αναδειχθούν όλες οι πτυχές του ζητήματος, προσωπικά θα τους πληροφορήσω για όλα όσα πραγματικά συνέβησαν όλο αυτό το διάστημα.
Και αυτή η ώρα έφτασε. Με έγγραφα - ντοκουμέντα καταρρίπτεται ο μύθος της δήθεν συγκάλυψης και αποκαλύπτεται η αλήθεια. Αυτή που η αντιπολίτευση φροντίζει μήνες τώρα επιμελώς να κρύβει από τον Μυκονιάτικο λαό. Ότι δηλαδή, με άμεσες ενέργειες προστάτευσα τα συμφέροντα των Μυκονιατών και του Δήμου.
Έκανα, μήνες πριν αυτά που συγκεκριμένα άτομα του Δήμου όφειλαν να πράξουν.
Έκανα μήνες πριν αυτά που οι σημερινοί ηθικολόγοι απέκρυπταν για να εξυπηρετήσουν τις πολιτικές τους φιλοδοξίες.
Έστειλα με προσωπικές ενέργειες την υπόθεση στον Εισαγγελέα και συνεχίζω και σήμερα να αγωνίζομαι για την διαλεύκανση της υπόθεσης παρά τον καθημερινό πόλεμο που δέχομαι μέσα και έξω από τον Δήμο.

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ
Αυτά που μέχρι και σήμερα οι δημόσιοι κατήγοροί μου κρύβουν από τον Μυκονιάτικο λαό.


Ι. Ότι η υπόθεση αυτή αφορά τα έτη 2002 - 2008 που Δήμαρχος δεν ήταν ο Κουσαθανάς - Μέγας.

ΙΙ. Ότι άλλος υπέγραφε όλους τους ισολογισμούς, τους βεβαιωτικούς καταλόγους, τους χρηματικούς καταλόγους, τα χαρτιά προς τις τράπεζες.

ΙΙΙ.Ότι ουδέποτε εγώ ως αντιδήμαρχος, είχα την ευθύνη για την διαχείριση της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου Μυκόνου.

IV. Ότι το σκάνδαλο ανακάλυψε η Ορκωτή Λογίστρια και οχι η Πρόεδρος του Δ.Σ.

V.
Ότι από τον Σεπτέμβριο του 2009 όλοι γνώριζαν για την προκαταρτική εξέταση (Ε.Δ.Ε.) που είχα ξεκινήσει. Υπάλληλοι, δημοτικοί σύμβουλοι και ορκωτοί λογιστές.

VI. Ότι ουδέποτε ενημερώθηκα από την οικονομική υπηρεσία για την ακύρωση των διπλοτύπων παρά μόνο τον Σεπτέμβριο του 2009 όταν οι Ορκωτοί Λογιστές με ενημέρωσαν, ενώ κάποιοι το γνώριζαν από το 2008 και δεν έκαναν απολύτως τίποτε.

VII. Ότι κάποιοι από τον Δήμο γνώριζαν για την πλαστογράφηση 2 επιταγών από τον Ιούνιο του 2009 και δεν ενημέρωσαν ως όφειλαν αμέσως, ούτε την Ορκωτή Λογίστρια, ούτε τον Εισαγγελέα, ούτε εμένα προσωπικά.

VIII. Ότι κάποιοι είχαν στο σπίτι τους την αναλυτική κατάσταση του Ισολογισμού 4 ημέρες πριν την ψήφισή του.

IX. Ότι ενώ κατ'επανάληψη ζήτησα την κατάθεση αυτών των επιταγών ουδέποτε κατατέθηκαν εγκαίρως, αλλά εδόθηκαν πρώτα στην Ορκωτή Λογίστρια και σε εμένα με μεγάλη καθυστέρηση, τον Φεβρουάριο του 2009(;)*

[*Ενώ στο ένθετο αναγράφεται το 2009 ως ημερομηνία, προφανώς θα πρόκειται για τον Φεβρουάριο του 2010 αφού όπως λέει παραπάνω το γνώριζαν από τον Ιούνιο του 2009]

X. Ότι με δικές μου ενέργειες και οχι όπως υποστηρίζουν οι όψιμοι ηθικολόγοι πήγε η υπόθεση στον Εισαγγελέα και κατατέθηκαν μαζί τα στοιχεία των επιταγών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου