Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Άνθρακες ο θρυλούμενος "θησαυρός"!

Μεγάλη απογοήτευση προκάλεσε σε πολλούς η αναμενόμενη "βόμβα" που υποτίθετο οτι θα έριχνε ο Α.Αρτέμης με την συμπληρωματική κατάθεση που ο ίδιος εζήτησε.

Οι πληροφορίες που διαρρέουν αν και λίγες, αναφέρουν οτι τελικά έμεινε μόνο δύο ώρες στο ανακριτικό γραφείο και δεν κατονόμασε κανένα νέο πρόσωπο ώς συνεργάτη στην υπεξαίρεση, παρά μόνο επανέλαβε οτι ο Α.Ρουσσάκης ήταν εκείνος που του υπέδειξε πως θα πλαστογραφεί τα διπλότυπα.

Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες των δικαστικών αρχών να εκμαιεύσουν στοιχεία, αυτό δεν επετεύχθη τελικά. Λέγεται οτι είπε: “ο Ρουσσάκης ήταν αυτός που τον έβαζε να τυπώνει τις πλαστές βεβαιώσεις, τις οποίες τύπωνε σε ένα μηχάνημα που υπήρχε παλιά στο Δήμο”.

Μπορεί το αίτημά του για συμπληρωματική κατάθεση να δημιούργησε ελπίδες σε μερικούς που ενδεχόμενα πάντα, θα έδιναν νέα τροπή στην υπόθεση, δεν υπήρξε ωστόσο, καμία συνταρακτική αποκάλυψη και έτσι μάλλον πολύ σύντομα περατώνεται η ανάκριση.

Μετά την ολοκλήρωση της κύριας ανάκρισης, η υπόθεση θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου, που με τη σειρά του θα καταθέσει πρόταση στο Συμβούλιο Εφετών Αιγαίου, για την παραπομπή ή μη των κατηγορουμένων σε δίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου