Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Θέλουμε και μεις .. πλοίο!

Πέρασαν πάνω από 45 μέρες από την ανακοίνωση του κ.Υφυπουργού Π.Ρήγα, για την ικανοποίηση του αιτήματος του νεοεκλεγμένου Δήμαρχου Τήνου κ. Κροντηρά. Ο κ. Κροντηράς είχε ζητήσει από πέρσυ ήδη την τροποποίηση των ενδοκυκλαδικών δρομολογίων των πλοίων «ΑΙΟΛΟΣ ΚΕΝΤΕΡΗΣ ΙΙ» και «AQUA JEWEL», ώστε να καλυφθεί το συγκοινωνιακό κενό του «Θεολόγος Π.» και να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι των νησιών και γενικότερα οι επιβάτες από Ραφήνα προς Τήνο και Άνδρο.

Η ανακοίνωση ΕΔΩ: Άμεση αντιμετώπιση του κενού ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας από την απόσυρση του «Θεολόγος Π.».

Εμείς εδώ στην Μύκονο δεν μάθαμε ποτέ εάν υπήρξε παρόμοιο αίτημα από την δική μας πλευρά, τον δήμο, κάποιο σωματείο επαγγελματιών κλπ. Αραγε δεν χρειαζόμαστε εμείς τα δρομολόγια; Μα ήταν η καθημερινή σχεδόν κουβέντα στα καφενεία για την μεγάλη αναστάτωση που προκάλεσε η πολυήμερη διακοπή των δρομολογίων του "Θεολόγος".

Ε λοιπόν διαβάζω σημερα επιτέλους στην μερικώς ανακαινισμένη ιστοσελίδα του Δήμου Μυκόνου, οτι ο Δήμος μας ξύπνησε και πήρε την σπουδαία απόφαση να στείλει παρόμοιο αίτημα! Και αυτό λίγες ημέρες πριν το πλοίο "Θεολόγος" επιστρέψει στα καθημερινά του δρομολόγια την προγραμματισμένη ημέρα του τέλους της ετήσιας επιθεώρησης. Δηλαδή στις 16/2/2011 σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας...

Η ανακοίνωση ΕΔΩ: Αίτημα για συχνότερη ακτοπλοϊκή σύνδεση ΑΘΗΝΑΣ-ΜΥΚΟΝΟΥ

Το παραπάνω έχει ημερομηνία 31/1/2011!
Τώρα αν εγώ υποψιαστώ οτι .. άργησε λιάκι θα έχω άδικο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου