Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Το γραφείο πολεοδομίας του Δήμου οργανώνεται

Προεκλογικά ο Μέγας είχε βεβαιώσει οτι το γραφείο της πολεοδομίας Μυκόνου, που προβλέπεται από τον "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ", θα είναι έτοιμο στην ώρα του. Όλοι καταλαβαίνουμε πόσο σημαντική είναι αυτή η μεταρρύθμιση και τι μέγεθος δουλειάς περιμένει τους υπαλλήλους.

Για το θέμα αυτό λοιπόν έγινε σύσκεψη στην Σύρα, κατόπιν πρόσλησης του Δήμαρχου Σύρου Γ.Δεκαβάλλα. Η συζήτηση ήταν για τους τρόπους που θα πραγματοποιηθεί η υποστήριξη των νησιών Μύκονος, Κέα και Κύθνος από τη διεύθυνση πολεοδομίας του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου Γ. Μαχαιρίδης, οι αντιπεριφερειάρχες Γ. Πουσαίος και Τ. Μακρυωνίτης, ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Γ. Γκούφας, οι δήμαρχοι Μυκόνου Α. Κουσαθανάς-Μέγας, Κύθνου Μ. Φίλιππος και Κέας Α. Δεμέναγας. Συμμετείχαν επίσης ο προϊστάμενος της διεύθυνσης πολεοδομίας του δήμου Σύρου Π. Καρακατσάνης, ο προϊστάμενος του γραφείου προγραμματισμού Π. Χατζηγρηγορίου και το στέλεχος Α. Τσικαλάκη.

Εκεί ήταν λοιπόν που ο Μέγας ανακοίνωσε επίσημα ότι άμεσα θα λειτουργήσει στο νησί διεύθυνση πολεοδομίας, καθώς υπάρχουν έμπειροι υπάλληλοι που ζήτησαν να τοποθετηθούν στη συγκεκριμένη υπηρεσία ενώ προτάθηκε και εξετάζεται θετικά η άμεση απόσπαση πρόσθετων στελεχών από άλλους φορείς. Από όλους τους παριστάμενους η ανακοίνωση έγινε ευμενώς δεκτή, δεδομένου ότι η Μύκονος παρουσιάζει το μεγαλύτερο φόρτο, όχι μόνο στον τομέα έκδοσης και αναθεώρησης αδειών, αλλά κυρίως καταγγελιών, αναγκών σε αυτοψίες κλπ. που απαιτούν μετακινήσεις και τη διάθεση αυξημένου προσωπικού.

Να το δούμε αυτό να δουλεύει και να πούμε μπράβο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου