Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Fifty ... Fifty

Όπως στρώσανε... θα κοιμηθούμε!
Η σιγουριά των Κυκλαδιτών οτι θα παραμείνουν όλες οι Γενικές Διευθύνσεις της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην έδρα μας, δηλαδή στη Σύρα, ήταν ακλόνητη παρ'όλες τις "μασημένες" δηλώσεις του Περιφερειάρχη κ. Μαχαιρίδη και κόντρα στις ανυποχώρητες εκδηλώσεις "οργής" όλων ανεξαιρέτως των Δωδεκαννήσιων περιφερειακών Συμβούλων.

Τελικά ο Υπυργός Εσωτερικών κ. Ραγκούσης, αποφάσισε να τις μοιράσει στα ίσια!
Μισές στην Σύρο και οι άλλες μισές στην Ρόδο.
Σύμφωνα λοιπόν με το Δελτίο Τύπου της 23ης Δεκεμβρίου:

"Iδιαίτερα στην Περιφέρεια του Νοτίου Αιγαίου ελήφθη υπόψη η ανάγκη ισόρροπης διάρθρωσης των υπηρεσιών, βάσει του πληθυσμού, της διάταξης του στελεχιακού δυναμικού σε συνδυασμό με συγκεκριμένες αναπτυξιακές προοπτικές. Έτσι έδρα της Περιφέρειας είναι η Ερμούπολη της Σύρου και συγκροτούνται 6 Γενικές Διευθύνσεις, 3 με έδρα την Ερμούπολη και 3 με έδρα την Ρόδο."

Προσωπικά δεν βλέπω καμμιά "ήττα" των Κυκλαδιτών κλπ. Γιατί θα διαβάσουμε σίγουρα τις επόμενες μέρες πολλά παρόμοια σχόλια. Το κύριο και σημαντικότερο γνώρισμα της εποχής μας είναι η ραγδαία ανάπτυξη των τρόπων επικοινωνίας από το "γραπτό" στο "ηλεκτρονικό" έγγραφο. Αρα οι αποστάσεις και οι γεωγραφικοί διαχωρισμοί έχουν δεύτερο ρόλο όσο αφορά την εξυπηρέτηση του συνόλου των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου