Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Πιάστε τους 50άρηδες!

"Πολύ θα ήθελα να συλληφθούν οι 50 αρηδες που έδειραν τον Κωστή Χατζηδάκι. Προτάσω την ηλικία γιατί κάποιοι αποδίδουν τον ξυλοδαρμό στους «κουκουλοφόρους». Καμία σχέση. Ο Χατζηδάκις εδάρει ή από αγανακτισμένους ΠΑΣΟΚους ή από προδομένους Νεοδημοκράτες ή από αυτούς που πήραν τοις μετρητοίς τον «πόλεμο» της Παπαρήγα ή από Αλαβανικούς που έχουν δηλώσει ότι θα μπουν φυλακή για τα δίκια των εργαζομένων. Να τους πιάσουν λοιπόν για να μάθουμε σε πια ρητορική πιστεύουν. Που ζουν, πόσα παίρνουν, από ποιους έχουν ευνοηθεί στη ζωή τους. Να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας και εμείς (και ίσως) και οι πολιτικοί αρχηγοί."
Από το www.protagon.gr: Πιάστε τους 50άρηδες! - του Σταύρου Θεοδωράκη


Και λίγα λέει!
Μεγάλος κόπανος όποιος ήταν ο "μάγκας" που βάρεσε τον βουλευτή της ΝΔ και πρώην Υπουργό. Τι κατάφερε ο τενεκές τραμπούκος με την άνανδρη πράξη του;

Αλλά δεν είναι άμοιρες ευθυνών οι κραυγές ορισμένων της αντιπολίτευσης που ομιλούν τόσο ανεύθυνα και επιπόλαια συνεχώς για πόλεμο και για ανυπακοή.
Βλέπει και ακούει ο ανεγκέφαλος την Παπαρήγα που δεν αφήνει ευκαιρία και μόλις της προτείνουν το μικρόφωνο, πιπιλάει συνεχώς οτι "ο πόλεμος τώρα αρχίζει", ακούει τον Τσίπρα και τον Αλαβάνο να λένε τα ίδια διαγωνιζόμενοι σε επιπολαιότητα το ΚΚΕ και σου λέει .. άργησα και πρέπει και γω να δείρω κάποιον πολιτικό.

Και τι θα γίνει αν περισσότεροι "τρέξουν να προλάβουν" την έναρξη του πολέμου;
Και τι μας περιμένει ρε τενεκέδες και τσάμπα μάγκες εάν κάποιοι έχουν αντίθετη άποψη με σας και βγούν να σας προϋπαντήσουν στην φανταστική σας πολεμική έναρξη;
Αυτά και κάτι τέτοια παρόμοια προβοκατόρικα σενάρια μας έφεραν τις δικτατορίες και 7 πέτρινα χρόνια και αν δεν προσέξουν ορισμένοι, αν δεν το ξανασκεφτούν τα διάφορα ΜΜΕ που επαναλαμβάνουν αυτές τις χαζομάρες, θα έχουμε πάλι τα ίδια..

Μερικοί ισχυρίζονται οτι το ΚΚΕ, ο Αλαβάνος και μερίδα του ΣΥΝ θα ήθελαν πολύ να επεκταθούν οι φασαρίες με θύματα και ζημιές, με κατάρευση και χρεωκοπία, ώστε μετά να έχουν και τις "αποδείξεις" των λόγων και των συμφορών που μήνες τώρα επαγγέλονται.
Εγώ δεν το πιστεύω!
Γιατί αν αυτό το σενάριο έχει έστω και μια πιθανότητα στις χίλιες να αληθεύει, τότε έχουμε πράγματι ξεφύγει τελείως.

Κανείς δεν πρέπει να επιτρέπει στον εαυτό του να παρασέρνεται από κραυγές που προτρέπουν σε βία. Οι μόνοι χαμένοι θα είναι οι πολίτες και οχι αυτοί που κραυγάζουν "είμαστε σε πόλεμο".

Θα μου πει κάποιος, πρέπει δηλαδή να μην φωνάξουμε, να μην διαδηλώσουμε, να μην διεκδικήσουμε;
ΠΟΤΕ ο λαός δεν πρέπει να απεμπολεί τα δικαιώματα της διαδήλωσης, της αντίθετης άποψης, της απεργίας με λογικά και ρεαλιστικά αιτήματα. Όμως αυτές ακριβώς οι πρακτικές που εξασκούν και διαδίδουν την φυσική βία, αυτές είναι που σταδιακά μας αναγκάζουν να μην διαμαρτυρόμαστε. Αυτές τις πρακτικές εκμεταλεύονται όλες οι δυνάμεις της αποσταθεροποίησης για να προβάλουν τον "κλαψιάρικο ύμνο" τους..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου