Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

"Όλα καλά;"

Η πρώην πλέον υπουργική απόφαση που στην ουσία "υποβάθμιζε" το Νοσοκομείο Σύρου και είχε δημιουργήσει πολλές δίκαιες διαμαρτυρίες σε όλες τις Κυκλάδες, ανακαλείται όπως μας ενημερώνει ο Υφυπουργός Π.Ρήγας από το προσωπικό του μπλοκ..
Μπορεί όπως σημειώνει να "αποκαθίσταται" η εργασιακή ειρήνη στο Νοσοκομείο, αλλά αυτό δεν αρκεί κ Υφυπουργέ. Προσλήψεις, εφόδια, σωστή και έγκαιρη περίθαλψη είναι το πλέον ζητούμενο σε όλα τα νησιά μας και είναι γνωστές οι ελλείψεις των Κέντρων Υγείας!
Όλη η ανακοίνωση:

"Όπως είχε ήδη δημόσια ανακοινωθεί και δια στόματος του αρμοδίου Υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Τιμοσίδη, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Σύρο, το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου «Βαρδάκειο και Πρώιο» θα επανενταχθεί στη Γ΄ Ζώνη, όσον αφορά το καθεστώς των εφημεριών.
Θέλω να σας ενημερώσω ότι η σχετική υπουργική απόφαση, αφού υπεγράφη από τον Υπουργό Υγείας, κ. Λοβέρδο, βρίσκεται προς συνυπογραφή στον Υπουργό Οικονομικών, κ. Παπακωνσταντίνου.
Η συγκεκριμένη υπουργική απόφαση, η οποία θα δημοσιευτεί εντός των προσεχών ημερών, αποκαθιστά έναν ανορθολογισμό, που είχε ως αποτέλεσμα τη μεταφορά του Νοσοκομείου της Σύρου στη Β΄ Ζώνη.
Η δημοσίευση της συγκεκριμένης κοινής υπουργικής απόφασης εκτός όλων των άλλων ικανοποιεί και το αίτημα των εργαζόμενων και, προφανώς, αποκαθιστά την ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου και την εργασιακή ειρήνη.
Ο Υφυπουργός
Παναγιώτης Ρήγας"


Η ανακοίνωση ΕΔΩ: Το Νοσοκομείο Σύρου οριστικά στη Γ΄ Ζώνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου