Τρίτη 19 Απριλίου 2011

"Το κρασάκι, πολυκαίρισε και έγινε … ‘ξυδάκι’ ".

Με αυτή την σιβυλλική ατάκα ο Μέγας απάντησε στο προχθεσινό δημοσίευμα της "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ" που αφορούσε την διεξαγόμενη εισαγγελική έρευνα για τα ποσά του φόρου παρεπιδημούντων. Για "στημένη ειδησεογραφία" μιλάει ο δήμαρχος και φυσικά ολοι καταλαβαίνουμε που το πάει.. Είναι αλήθεια οτι κάθε τόσο η εφημερίδα "Καθημερινή", που ως φαίνεται έχει αναλάβει την αποκλειστικότητα στην ενημέρωση των πολιτών για τα τεκταινόμενα στον δήμο Μυκόνου, γράφει για τις διαπιστωμένες βέβαια, αλλά ηδη γνωστές "λαμογιές" των περασμένων ετών. Όμως αυτό που φαίνεται στα δημοσιεύματα να ενοηθεί, δεν έχει σχέση με την διαπιστωμένη πλέον ευθύνη των υπαλλήλων που πλαστογράφησαν τις αποδείξεις, αλλά υποδεικνύει ως αυτόκλητος εισαγγελέας τις ποινικές ευθύνες αιρετών και μάλιστα ΟΧΙ παλαιότερων περιόδων, αλλά τωρινών νεοεκλεγμένων!!

Μέγας: "Από την ημέρα που αποκαλύφθηκε το οικονομικό σκάνδαλο στο Δήμο Μυκόνου, εδώ και δύο χρόνια και, ενώ η υπόθεση που αφορά την περίοδο 2002 – 2008 βρίσκεται έπειτα από ενέργειες του Δημάρχου στα χέρια της Δικαιοσύνης, η εφημερίδα ‘Καθημερινή’ επέλεξε εφέτος, όπως άλλωστε έκανε και πέρυσι το καλοκαίρι, να ‘αναμασήσει’ το θέμα και μάλιστα στην έναρξη της τουριστικής περιόδου.

Πρέπει πλέον ο κ. Αλαφούζος να πάψει να παρέχει πεδίο δράσης σε όσους, με ‘όχημα’ τη δήθεν κάθαρση, επιχειρούν να πλήξουν τη φήμη του νησιού και των επαγγελματιών για να προωθήσουν προσωπικά πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα. Η Μύκονος, ένας διεθνής και καταξιωμένος τουριστικός προορισμός δεν επιτρέπεται να είναι στόχος αναίτιων επιθέσεων, ενώ όλοι γνωρίζουν ότι βοηθά τόσο στη διεθνή προβολή της χώρας μας όσο και στην οικονομία της.

Είναι καιρός αυτό το παιχνίδι της στημένης ειδησεογραφίας με θέματα – κονσέρβα, που ανοίγει όποτε τους βολεύει, να πάρει τέλος. Το κρασάκι, που άνοιξε τις ορέξεις πολλών, πολυκαίρισε και έγινε … ‘ξυδάκι’ "


Η ανακοίνωση του Δημάρχου Ε Δ Ω :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου