Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Μαλιά κουβάρια στη μπλε πολυκατοικία


Δριμεία κριτική προς το Γιάννη Μανώλη εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμος Γιακουμάτος, μετά τον καβγά που ξεκίνησε από χτες, όταν ο πρώτος δήλωσε στο Ράδιο 9 ότι η ΝΔ «έχει γίνει ένα σκληρό νεοφιλελεύθερο κόμμα» σε αντίθεση με τους Ανεξάρτητους Έλληνες που όπως είπε είναι «κοινωνιστές» και υπερασπίζονται τα κοινωνικά δικαιώματα.

Ο κ. Μανώλης υποστήριξε ακόμα ότι «στο επιτελείο της ΝΔ βάζουν τον Γιακουμάτο, τον Άδωνι και κάποιους άλλους να γαβγίζουν αριστερά και δεξιά, να βρίζουν και να πετάνε λάσπη. Έχουν εξαπολύσει κάποια ντόμπερμαν να μας βρίζουν. Κακό στον εαυτό τους κάνουν, δεν κάνουν σε εμάς. Δεν είναι ανάγκη ο κ. Γιακουμάτος από το Κολωνάκι που συχνάζει και τη Μύκονο να μας κάνει κριτική. Όταν ζεις μεταξύ Μυκόνου και Κολωνακίου, θέλει θράσος να βρίζεις ανθρώπους που υποφέρουν» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Άμεση ήταν η απάντηση Γιακουμάτου, ο οποίος είπε ότι «ούτε η Μύκονος, ούτε και το Κολωνάκι είναι απαγορευμένες περιοχές. Είναι και αυτές Ελλάδα αν δεν κάνω λάθος. Και μάλιστα του προτείνω να έρθει να πιεί και καφέ ο οποίος κοστίζει 3 ευρώ». Συνέχισε μάλιστα λέγοντας ότι «η διαφορά μας όμως είναι ότι τον καφέ που πίνω εγώ τον πληρώνω από τα χρήματα που κερδίζω ως ιδιώτης Ιατρός.

Συμπάσχω με το σύντροφο κ. Μανώλη που αν και μικρότερος από μένα σε ηλικία, λαμβάνει ήδη -εδώ και αρκετά χρόνια-σύνταξη από τον ΟΤΕ (συνδικαλιστική), έχει θεμελιώσει και βουλευτική σύνταξη, ζήτησε να πάρει αναδρομικά από τη Βουλευτική του θητεία και που μέλη της οικογένειας του είναι βολεμένα και διορισμένα..

Τότε τι να πει ο άνεργος, ο χαμηλόμισθος, ο χαμηλοσυνταξιούχος; Το θράσος και η υποκρισία έχουν και τα όρια τους. Για την κατάσταση της χώρας φέρουν τεράστια ευθύνη και οι εργατοπατέρες σαν το κ. Μανώλη», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «και αν η ΝΔ έφτασε εκεί που έφτασε είναι επειδή τόσο καιρό είχε πολλά φίδια στο κόρφο της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου