Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

«Νότιο Αιγαίο – Αρχιπέλαγος Δημιουργίας»

Ο Γιάννης Μαχαιρίδης επικεφαλής της παράταξης «Νότιο Αιγαίο – Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» με τον υποψήφιο χωρικό αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Πουσσαίο, περιόδευσαν τα χωριά της Νάξου, είδαν, άκουσαν, μίλησαν με εκπροσώπους σωματείων, συνομίλησαν με τουριστικούς παράγοντες της Νάξου, που του εξέθεσαν τον προβληματισμό τους για την κατάσταση στην αγορά και στις επιχειρήσεις, όπως και για την ελλιπή συγκοινωνιακή κάλυψη του νησιού.

Μετά πήγαν στην Αμοργό και είχαν συζητήσεις με τους αγρότες για τις προοπτικές σχεδιασμόυ της ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα, και η περιοδεία ολοκληρώθηκε με επισκέψεις στα νησιά των Μικρών Κυκλάδων.

Ο κ.Μαχαιρίδης έκανε ειδική αναφορά στον υποψήφιο αντιπερειάρχη Κυκλάδων:

«Τιμή δική μου και της παράταξής μας να είναι συνοδοιπόρος μας ο Γιώργος Πουσσαίος, μια σημαντική και εμβληματική προσωπικότητα της Αυτοδιοίκησης στις Κυκλάδες. Με τεράστιο έργο και προσφορά ως κοινοτάρχης και μετέπειτα δήμαρχος στην Ίο, αλλά και με καταλυτική παρουσία στα θεσμικά όργανα της αυτοδιοίκησης, ο Γιώργος Πουσσαίος είναι ο πολιτικός εκείνος που έδωσε ώθηση στην τουριστική βιομηχανία του νησιού του, με καινοτόμες ιδέες και πολιτικές. Μόλις πρόσφατα, το συνολικό και πολύχρονο έργο του αναγνωρίστηκε με την τοποθέτησή του στη θέση του Γενικού Γραμματέα Τουρισμού στο αρμόδιο υπουργείο, συμβάλλοντας και προσωπικά στην τιτάνια προσπάθεια για να αναβαθμιστεί η εικόνα της χώρας μας στην παγκόσμια αγορά. Σήμερα, ανταποκρίνεται στο κάλεσμά μας να ισχυροποιήσουμε την αυτοδιοίκηση στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου και να υλοποιήσουμε τον προγραμματικό μας σχεδιασμό για τη βαριά μας βιομηχανία. Δίνουμε μαζί τον όμορφο αγώνα για να κερδίσουν τα νησιά μας αυτά που τους οφείλουν και τους αξίζουν»
Οι πέντε (5) υποψήφιοι σύμβουλοι για το νησί της Σύρου του συνδυασμού είναι οι εξής (αλφαβητικά):

1. Δημήτρης Γρυπάρης
2. Βαγγέλης Δεναξάς
3. Τζώρτζης Μακρυωνίτης
4. Μάριος Ρούσσος
5. Τερέζα Σκριβάνου - Δάσκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου